Om CCB Mongstad AS

Om CCB Mongstad AS

Mongstadbase AS ble etablert i 1984 som forsyningsbase for Norsk Hydro sine aktiviteter på sokkelen. Selskapet ble oppkjøpt av Coast Center Base AS i juni 2015, og endret navn til CCB Mongstad AS fra 3. september 2015. Med rundt 260 årsverk er CCB Mongstad AS en av de største private arbeidsplassene i regionen.

CCB Mongstad AS har et moderne ISPS godkjent havneanlegg med kraner, transportutstyr og gode lagerfasiliteter for ute og innelagring.

Basen forsyner rundt tjue installasjoner.

Årlig har basen mer enn 2500 båtanløp og det blir skipet inn/ut mer enn 1 million tonn over kaiene på Mongstad Sør. CCB Mongstad er med det landets største forsyningsbase.

Aktiviteten vil øke ytterligere og arbeidet med bygging av nye fasiliteter og arealutvidelse er pågår. Sammen med høy fokus på Helse, Miljø og Sikkerhet vil dette gjøre Mongstadbase til en moderne og effektiv aktør også i fremtiden.

Vi tilbyr

Mongstadbase kan tilby sine kunder totale pakkeløsninger innen logistikk og reparasjons-/ modifikasjonsarbeider, og har inngått samarbeid med ledende underleverandører i regionen på en rekke ulike felt.

Kontakt oss

Administrasjon / Personal
kmv@ccb.no
Forretningsutvikling / Eiendom
kurt.hauge@ccb.no
Faktura
faktura.mongstad@ccb.no
Havn
port.mongstad@ccb.no
HMSSK
janyngve.kvamme@ccb.no
Teknisk
robert.fredheim@ccb.no
Økonomi
irene.leirvag.fanebust@ccb.no

Kontaktinformasjon

CCB Mongstad AS
Storemyra 162
5954 Mongstad

Sentralbord: 56 36 30 00
Fax: 56 36 09 25
Hovedvakt: 483 07800